Online Konsol spel

Hej på dig, jag ska först ta och presentera mig mitt namn är Christian och jag är 34 år gammal. Många kallar mig spel fanatiker. Har du spelat på några video spel online Kommer du ihåg ditt första konsol spel? Det gör jag det var ett Tetris spel om man nu kan kalla det konsol spel men jag vart en hejar på det och var redan snabbt uppe i de högre och svårare nivåerna. Självklart så uppgraderade jag mig till ett Gameboy kommer ni håg dem? På mitt Gameboy så kunde jag byta mellan Legenden av Zelda och sedan Mortal Kombat, ja spenderade mycket tid framför mitt Gameboy kanske lite för mycket tid enlig mina föräldrar. Fast kul hade jag och självklart är jag tacksam för det då jag kan ger er den bästa spel guiden som går att hitta och den är alldeles gratis, visst är det underbart.

Jag gillar även att spela på spel med historiks bakgrund, då det ger en bra spelupplevelse. Just vikingar är roligt tycker jag och känner du samma sak bör de läsa denna artikel: www.klingsberg.se/svenskt-vikingaarv.html.

Till min hjälp så har jag använt mig utav Emma då hon är en tv fanatiker och älskar spel som är baserade på filmer. Det finns så många sådana spel på marknaden. Vi kommer tillsammans att gå genom lite spel som man kan spela online gratis. Vi hoppas att du kommer gilla de spel som vi har listat och får dig en bra upplevelse.

Spela ifrån din webbläsare

Har du spelat online på din webbläsare förut? Det finns så många roliga spel där ute. Vilken är din favorit, kanske har vi samma? De gratis spel man kan spela på din webbläsare kan vara kopplad till en social media site så som FarmVille och Candy Crush Saga många som jag känner spelar detta spelen gratis på sin webbläsare, det finns även Championship i Candy Crush Saga. Vill du inte spela något utav dessa spel så finns det så många andra spel. Du har Zombie spel, krigs spel, äventyrs spel och många flera. Skulle du så klart vilja spela i mobilen så kan du även göra det. Många spel har även en mobil version så att du inte behöver sitta framför datorn utan kan röra dig fritt med spelet i fickan. Här nedan så har vi listat de 3 populäraste spelen mellan oss på swedishvaleicomputer.com vi hoppas att du kommer att gilla dem lika mycket som vi gör.

Farmville # 3

I Farmville så gäller att bygga sin farm med djur och grödor. Du måste självklart skörda och ta hand om dina djur dagligen, du kommer att kunna se på varje djur och gröda hur lång tid du har kvar innan skörd. För att tjäna pengar och se din farm växa så behöver du skörda och så nya grödor. Du behöver ha flash installerat på din webbläsare för att spela detta spel. Du behöver också vara inloggad på din sociala media site så att du kan spela. Du kommer att kunna spela med dina vänner så att du kan se hur långt de har kommit i spelet. Vi ger detta spel 3 utav 5 stjärnor.

Candy Crush Saga # 2

Nu har vi hittat oss ett riktigt härligt pusselspel och det är också kopplat till din sociala media site. Här gäller det att kombinera godbitarna som är likadana i fyra eller fem rader så att de försvinner. Du har även olika bonus godis som är randiga eller har papper runt om kring sig. Kommer de fram så kommer en större del utav godbitarna att försvinna. Det går att spela detta spel på din mobil. Det finns många olika nivåer och spelet blir svårare och svårare att lösa. Vi kan redan säga nu att Candy Crush Saga är beroendeframkallande spelet spelas idag utav miljoner personer och ökar dagligen. Vi ger detta spel 4 utav 5 stjärnor då det är så kul att spela.

Star wars the old republic # 1

Star Wars the old republic är ett multi spelar spel och själv klart så spelar du i Star Wars världen. Detta spel finns bara tillgängligt för Windows. Du kommer att kunna välja vilken person i Star Wars som du vill vara. De har spelat in olika ljud och röster vilket har gjort detta spel helt fantastiskt. De val som du gör i detta spel kommer att påverka spelets framtid och karaktärerna i spelet, detta gör att det har blivit en mer verklighets känsla och du kommer självklart att känna det. Just nu så är detta spelet väldigt populärt ute på marknaden och det är många som spelar det gratis på sin webbläsare, vi hoppas självklart att det kommer att komma en version till mobilen och till de mac användarna där ute så att de också kan få uppleva detta fantastiska spel. Vi ger detta spel 5 utav 5 stjärnor.

Våra andra casino spel lista kan du hitta här

Menu